Forside  >>  Produkter  >>  Collett

Collett

vitaminer og mineraler

Collett serien er en komplett serie produkter med vitaminer, mineraler og antioksidanter, som dekker ulike behov til voksne og barn gjennom ulike faser i livet. Dette er næringsstoffer som kroppen trenger for mange viktige funksjoner - for å bygge opp og vedlikeholde muskler, skjelett, hud og slimhinner, for et friskt hjerte, bevare synet, styrke immunforsvaret, beskytte urinfunksjonen, gi energi og livsglede og sinke aldringsprosessen. Dette er stoffer som hovedsakelig må tilføres utenfra, enten via kosten eller via kosttilskudd.
 

Collett Vitaminbjørner – Generell helsesikring

Collett Vitaminbjørner gir deg et verdifullt tilskudd av vitaminer. Hver bjørn inneholder 9 viktige vitaminer og er et godt tilskudd til alminnelig kost. Vitaminbjørnene gjør det enklere å ta vitaminer daglig, både fordi du ikke glemmer dem, og på grunn av den gode smaken og myke formen. Det er viktig for alle å få i seg de næringsstoffene man trenger gjennom en dag. Vitaminbjørnene gir deg hjelp på veien. 

√  God smak av bringebær, blåbær og sitron 
√  Uten sukker 
√  Hjelper å holde deg sunn

Collett Grønnsaksbjørner – Generell helsesikring

Den store forskjellen mellom Vitaminbjørner og Grønnsaksbjørner er at i tillegg til de viktige vitaminene man trenger i løpet av en dag, inneholder Grønnsaksbjørner også naturlige antioksidanter fra 7 grønnsaker. Dette gjør Grønnsaksbjørner til et mer komplett produkt på innholdssiden, for de som ikke får i seg nok grønnsaker. Grønnsaksbjørner erstatter ikke ekte grønnsaker, men er et tilskudd til de dagene hvor man ikke får i seg nok. Grønnsaksbjørner inneholder naturlige antioksidanter fra de syv grønnsakene brokkoli, spinat, gulrot, tomat, løk, kål og rosenkål. Bjørnene er laget med naturlig fruktjuice fra eple som gjør at de smaker godt.

Collett Kostpluss Multitilskudd - Generell helsesikring 

Collett Kostpluss Mulitilskudd gir et verdifullt tilskudd av 12 vitaminer og 7 mineraler og antioksidanter. Kostpluss Multitilskudd hjelper deg å sikre din generelle helse på en enkel måte. 1 tablett daglig hjelper deg å dekke ditt daglige behov.


Collett Biovit – Generell helsesikring

Collett Biovit gir et verdifullt daglig tilskudd av 10 viktige vitaminer i flytende form, herunder A-,B-,C-,D og E-vitaminer. Biovit har en mild fruktsmak og passer for hele familien. Produktet er sitrus- og glutenfri, og er uten sukker.

Collett C Max – Styrker immunforsvaret. Ved forkjølelse

C-vitamin er en antioksidant. Den er nødvendig for immunforsvaret, samtidig som den bl.a styrker tannkjøttet, bevarer hudens elastisitet, er viktig for opptaket av jern i kroppen, og beskytter cellene i kroppen. Fåes med appelsin- eller bringebær/blåbærsmak.

Collett Ester-C – Styrker immunforsvaret. Ved forkjølelse

Collett Ester-C gir et unikt tilskudd av C-vitamin som hjelper å holde deg frisk. Ester-C er kjent for å være en høyeffektiv C-vitamin som styrker immunforsvaret og er en viktig vannløselig antioksidant som beskytter cellene i kroppen. Collett Ester-C opptas hurtig i kroppen og er aktiv lenger enn vanlig C-vitamin. Ester-C er aktiv i opptil 24 timer. Collett Ester-C er en avansert og patentert form av C-vitamin dokumentert i kliniske studier.
 

Collett B vitaminer – For hud, hår og negler

Med Folat – For deg som planlegger å bli gravid
B-vitaminer har betydning for flere prosesser i kroppen som f.eks dannelse av røde blodlegemer, nervesystemet, antistoffer, hud, hår og negler. Collett B-vitaminer inneholder 7 ulike B-vitaminer som er nødvendig for kroppens utnyttelse av næringsstoffer. Produktet inneholder også Folat som er viktig for kvinner som planlegger å bli gravid. Folat er viktig for at fosteret skal utvikle seg normalt under svangerskapet.

Collett D-vitamin – Kalsiums hjelpende hånd

Vitamin D er helt nødvendig for at kroppen skal kunne nyttiggjøre seg kalsium til benbygningen. Tilstrekkelig inntak av D-vitamin er helt nødvendig helt fra barne- og ungdomsårene for å kunne unngå beinskjørhet i eldre år. D-vitamin er spesielt viktig på vinteren grunnet mangel på sollys. Collett D-vitamin er et rent vitamin D tilskudd.

Nøkkelord; vitaminer, mineraler, vitaminbjørner, grønnsaksbjørner, Collett C Max, Collett B vitaminer, Collett Kostpluss Multitilskudd

Tips en venn Legg til favoritter
  Skriv ut
Forside    Produkter    Om oss    Forskning    Råd om tilskudd    Presse    Kontakt oss   www.Orkla.no
Copyright Axellus • Informasjon om behandling av personopplysninger og cookies  Disclaimer Webutvikling av: www.assist2net.no
W3C XHTML 1.0 W3C CSS Level 2
mailto:inger.marie.ingdahl@axellus.no Sidekart Forside