Nord-Europas største kosttilskuddsprodusentVær trygg på kosttilskuddsproduktene du tar!


Axellus har mer enn 150 års erfaring med kosttilskudd. Helt siden Peter Møller produserte medisintran har tillit til våre produkter vært noe av det viktigste for oss. I dag selger vi fremdeles Möller's tran, men tilbyr også et bredt spekter av produkter som gjør det enklere for deg å leve sunt. Pikasol, Triomar, Collett, Nutrilett, Gerimax og Sana-sol er noen av våre mest kjente merkevarer.

Axellus utvikler og selger også sportsernæring gjennom Maxim-serien. Du finner våre produkter i dagligvarebutikker, helsekostbutikker, sportsbutikker og apotek over hele landet.
Aktuelt
Ny Norges-sjef for Axellus 

Fredrik Høienholm (39) blir ny Norges-sjef i Orkla-selskapet Axellus. Selskapet er Nordens største kosttilskuddsaktør og står bak kjente merkevarer som Möller's Tran, Nutrilett og Maxim.
Fiskeriministeren besøkte Denomega i Ålesund 

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker besøkte 17. januar Denomegas anlegg i Ålesund. Her fikk hun både smake og se hvordan Denomegas lukt- og smaksfrie omega-3 oljer brukes i mat.
Nutrilett hjelper deg med 5:2-dietten 

- Fordelen med Nutrilett på fastedagene er at du på en enkel måte får kontroll på kalorimengden. I tillegg sikres et balansert inntak av de vitaminene og mineralene du trenger de dagene du faster.
  Noen av våre produkter:
Forside    Produkter    Om oss    Forskning    Råd om tilskudd    Presse    Kontakt oss   www.Orkla.no
Copyright Axellus • Informasjon om behandling av personopplysninger og cookies  Disclaimer Webutvikling av: www.assist2net.no
W3C XHTML 1.0 W3C CSS Level 2
mailto:inger.marie.ingdahl@axellus.no Sidekart Forside