Nord-Europas største kosttilskuddsprodusent

Axellus bytter navn til Orkla Health

Axellus som er en del av Orkla-konsernet, bytter nå navn til Orkla Health for å tydeliggjøre selskapets
profil og tilhørighet.  
Les mer>>
Vær trygg på kosttilskuddsproduktene du tar!


Axellus har mer enn 150 års erfaring med kosttilskudd. Helt siden Peter Møller produserte medisintran har tillit til våre produkter vært noe av det viktigste for oss. I dag selger vi fremdeles Möller's tran, men tilbyr også et bredt spekter av produkter som gjør det enklere for deg å leve sunt. Pikasol, Triomar, Collett, Nutrilett, Gerimax og Sana-sol er noen av våre mest kjente merkevarer.

Axellus utvikler og selger også sportsernæring gjennom Maxim-serien. Du finner våre produkter i dagligvarebutikker, helsekostbutikker, sportsbutikker og apotek over hele landet.
Aktuelt
Möller`s Tran feirer 160 år 

Möller`s Tran feirer i høst at det er 160 år siden apotekeren Peter Möller introduserte tran for folket. Jubileet markeres med en stor kampanje og en helt ny Möller`s film.
Maxim sponser Norges Roforbund 

Maxim inngår et samarbeid med Olaf Tufte og de andre utøverne i Norges Roforbund. Olaf Tufte satser nå for fullt mot sitt siste OL. Han har i flere år brukt Maxim under trening og konkurranse.
Tilbyr Nutrilett på flyreisen 

Nå kan de som ønsker et alternativ til tradisjonell flyplassmat og snacks få måltidserstattere fra Nutrilett på flyreisen. Fra i sommer av tilbys barer og smoothies til reisende som flyr med selskap som Norwegian, Novair og Jet Time.
  Noen av våre produkter:
Forside    Produkter    Om oss    Forskning    Råd om tilskudd    Presse    Kontakt oss   www.Orkla.no
Copyright Axellus • Informasjon om behandling av personopplysninger og cookies  Disclaimer Webutvikling av: www.assist2net.no
W3C XHTML 1.0 W3C CSS Level 2
mailto:inger.marie.ingdahl@axellus.no Sidekart Forside